Teollisuus ja kunnossapito

Kunnossapidon ammattilaisia jo vuodesta 2012

Teollisuuden palvelut ovat alkuperäistä leipätyötämme ja olemme keränneet useiden alojen ammattitaitoa kaikesta kunnossapidosta koneen asennuksiin ja erikoisalojen tekniikoihin.

Teollisuuden kunnossapito kattaa laajan skaalan erilaisia toimenpiteitä, joilla huolehditaan koneiden, laitteiden, rakennusten ja muun infrastruktuurin kunnosta. Toimilla tähdätään siihen, että tuotanto pysyy jatkuvasti tehokkaana ja turvallisena, lopputuotteiden laatu pysyy halutulla tasolla ja ympäristövaikutukset saadaan minimoitua.

Meidän huipputiimimme avulla kunnossapito on tehokasta ja ammattitaitoista, voit siis luottaa huoltojen valmistumiseen ajoissa.

Sähkö on olennainen osa teollisuuden toimintaa ja meidän sähköalan ammattilaisemme ovat kokeneet kaiken muuntamoiden saneerauksista pistorasian lisäyksiin eli hommat hoituu. Yrityksemme omaa S2 sähkötyön luvat eli kaikki välillä 0V maan ja 1000V taivaan väliin onnistuu.

Aurinkoenergia on tämän hetken yksi kovimmista nousevista buumeista ja korkeisiin sähkölaskuihin se onkin oiva ratkaisu. Toteutamme perinteiset paneeli<->invertteri- sekä mikroinvertteri asennukset uusinta standardia noudattaen ja oman talon ratkaisumme ovat kattavia pienistä katoista suuriin halleihin.

Teollisuusautomaatio on murroksen edessä vanhojen logiikkojen pikkuhiljaa hajotessa ja varaosien puutteessa. Meiltä onnistuu sekä vanhojen järjestelmien päivittäminen uuteen että uusien järjestelmien rakentaminen tuotantolinjoille.

Kylmätekniikkaa ovat kaikki jääkaapeista suuriin pakastehuoneisiin ja me asennamme sekä huollamme kaikkia merkkejä. Olipa tarpeesi minkälainen tahansa saamme sen viileäksi. Kylmätekniikka voi usein olla kytköksissä automaatiojärjestelmiin, jolloin saat yhden katon alta kaiken mitä tuotantosi tarvitsee.

Pakkauskoneet kuuluvat jokaiseen tuotantolaitokseen josta tuotteita ulkomaailmaan lähetetään. Pussikoneista aina varastoautomaatteihin huollamme kaikki.

Suurkeittiöiden kalusteet ja koneet ovat tuttua kauraa näin sanoitusti. Leipomoiden suuret uunit kuuluvat myös repetuaariin, joihin löytyy kuumaa osaamista niin huollon kuin asennuksen osalta.

Koneen asennus mielletään usein helpoksi toimenpiteeksi mutta on useimmissa tapauksissa kumminkin millintarkkaa puuhaa. Huolellisella asennuksella voidaan laitteen elinkaarta pidentää sekä huoltoväliä kasvattaa koneen toimiessa sujuvasti ilman ongelmia.