044 781 0000

24/7

help@hdt-service.com

Sähköposti

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden solmia kanssamme läpivalaisulaitteiden vuosihuoltosopimuksen, jolloin räätälöimme sopimuksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Laitteiden kriittisyyttä ja käyttöastetta silmällä pitäen suunnittelemme huolto-ohjelman ja pidämme huolta laitteen kunnosta.

Sopimusasiakas voi keskittyä laitteen täysipainoiseen käyttämiseen ilman huolia, sillä pidämme laitteen ja asiakkaan ajantasalla huoltosuunnitelman mukaisesti. Läpivalaisulaitteissa käytetään useimmiten säteilylähteinä umpilähteitä (röntgenputki), joiden kanssa työskentely on luvanvaraista. Säteilylähteiden varastointi ja hallussapito on tarkoin määrättyä, sekä niistä tulee olla saatavilla saatetiedot. Huoltaessamme näitä säteilylähteitä sisältäviä laitteita, huolehdimme myös lähteiden jälkikäsittelystä ja raportoinnista.

Ammattilaisen hoitaessa vaaraa aiheuttavien laitteiden huolto- ja korjaustyöt, varmistat työpaikkasi turvallisen ja vaarattoman työympäristön. Säteilylähteiden ja laitteiden säteilyarvot tulee mitata määräajoin, sekä niistä tulee olla saatavilla valtuutetun tarkastajan pöytäkirjat.

Pidämme huolen automaattisesti sopimusasiakkaiden laitteiden säteilyarvojen mittaamisesta ja pöytäkirjojen säilyttämisistä.