Kotitalouksille

Sähkötyöt

Piuhoissa häikkää? Soita räikkää, Me vastaamme!

Omaamme sähköalan töistä laajan kattauksen lähtien pistorasian asennuksesta aina sähkökeskusten saneerauksiin. 

Yrityksemme työntekijöistä yli puolet on sähköalan ammattilaisia ja monet heistä jo kokemukseltaan konkareita. Sähköalan töissä tarvitaan luovaa soveltramiskykyä ja se on juuri se mikä meidät erottaa muusta kilpailusta. Haluatko sähköt kuuhun tai varavoima aggregaatin bunkkeriisi? Pistetään onnistumaan!

Kodin automaatio

Automaatio on tulevaisuuden juttu tai niin ne ainakin sanoo, tiedä häntä.

Leikki sikseen, nykypäivänä kodin automaatiosta puhutaan arjen helpottajana mutta todellisuudessa on niin paljon enemmän. Automaation avulla pystyt säästämään energiaa sekä luomaan turvaa elämään.

Vakiokalustossa asennamme ABB-free@home sekä Schneider Wiser kodin automaation järjestelmiä asiakkaan tarpeista riippuen. Emme kuitenkaan ole näistä täysin riippuvaisia, vaan voimme asentaa asiakkaan toiveen mukaan myös KNX, Zigbee, Z-Wave yms ratkaisuja.

 

Esimerkkejä automaation käyttötarkoituksista:

-Valaistus, kaihtimet, pimennysverhot

-Lämmitys sekä viilennys, anturit+säätö, sääasemat

-Turvallisuus, valvontakamerat, ovipuhelimet, paloilmoittimet

Aurinkoenergia

Aurinkosähkö on uusiutuva ja ympäristöystävällinen energiamuoto, joka perustuu auringon säteilyenergian hyödyntämiseen. Aurinkoenergia onkin kannattava ratkaisu kohteisiin, joissa kuluu kesäaikaan paljon sähköä esimerkiksi ilmastointiin.

Nykyisillä sähkön hinnoilla alkaa paneelikentän takaisinmaksuaika riipiä reilusti alle 10 vuoden ja se tuo omavaraisuutta sähkökatkosten varalle. Nykyaikainen aurinkosähköjärjestelmä voidaan myös varustaa akustolla, jolloin sähköä voidaan käyttää esimerkiksi sähkön hinnan ollessa korkeimmillaan tai vaikkapa varavoimana niihin odottamattomiin sähkökatkoksiin.

Epäröitkö aurinkosähköjärjestelmän asentamisen mahdollisuutta? Kysy asiantuntijaltamme juuri sinulle sopivaa ratkaisua!

Sähköajoneuvojen infra

Sähköautot ovat tulleet jäädäkseen ja Suomessa ajoneuvojen latausinfrastruktuuri on kovaa tahtia kehittymässä. Oletko haaveillut omasta sähköautostasi, mutta kotoa ei löydy latauspaikkaa?

Anna meidän auttaa tässä, seinään saadaan niin autovalmistajien omat latausasemat kuin yleismallisemmatkin asemat. Latausasema asennetaan haluamallesi paikalle ja varmistamme, että laturi on ohjelmistoltaan optimoitu juuri sinun kulkuvälineesi tarpeisiin.

Lämpöpumput

Erinäisiä lämpöpumppuja on asennettu maahamme yli 1 250 000 kappaletta eikä loppua näy. Liity sinäkin onnellisten asukkaiden joukkoon. 

Lämpöpumppujen ylivertainen hyötysuhde lämmityksessä ja viilennyksessä pesee sähkö- ja öljylämmityksen mennen tullen. Parhaimmillaan saatat saada 6,5:1 suhteella sähköä eli 6,5 kertaisesti suorasähköön verrattuna.

Lämpöpumput ovat kehittyneet ajansaatossa paljon ja nykyaikaiset invertteri lämpöpumput varmistavat hyvän käyttökokemuksen ja toimintavarman käytön. 

Lämpöpumput ammentavat energiansa ulkoilmasta kylmäprosessissa, ja tämä energia sitten siirretään joko takaisin ilmaan tuuletuksen muodossa tai nesteeseen, ja siitä eteenpäin pattereihin/lattiaan.

Energianoptimointi ja kodin elinkaarisuunnittelu

Tuntuuko ikkunoista veto? Alkaako sähkölasku huimata päätä?

Nyt siihen on ratkaisu! Energiakartoituksella ja kodin energianoptimoinnilla voidaan varmistaa, että saat kodistasi kaiken hyödyn irti mitä siitä voi saada. Energiakartoituksessa tarkastetaan asunto läpikotaisin ja kartoitetaan parannuksen paikat ylös, optimoinnilla nämä kohdat oikaistaan ja varmistetaan asunnon energiatehokkuus.

Kodin elinkaarisuunnittelussa mennään vielä askel vähän pidemmälle ja suunnitellaan koko rakennuksen elinkaari nykyhetkestä sen loppuun. Suunnittelun avulla ikävät yllätykset eivät pääse yllättämään sinun ja kotisi yhteisellä matkalla ja kodistasi pidetään huolta ennakoivasti.